понеделник, 10 юни 2013 г.

Заредете се със здраве

Искаме да сме в кондиция и да посрещаме смело всяко едно предизвикателство. Това не може да стане ако не променим начина си на хранене и не възприемем здравословно хранене и здравословен начин на живот.

Тази промяна понякога настъпва след като вече сме загубили здравето си и ни се налага да „ пазим леглото“ или да се лекуваме с медикаменти и процедури, за да се възстановим. В много случаи обаче една малка стъпка наистина променя кардинално пътя, по който вървим. Тя може да е посещение на курс по йога или по здравословно хранене. Може да е опит да се спрат цигарите или просто промяна на мирогледа, в следствие на книга, която ни е разтърсила.

Често хората, които спират цигарите успяват да прогледнат и да приемат в живота си по-полезни  и здравословни навици, над които преди това не са се и замисляли. Подобна промяна е винаги положителна и се забелязва от всеки.

Ако искате да се заредите със здраве още сега, можете да се опитате да не палите поредната цигара с третата или четвъртата чаша кафе, а да си запарите билков чай, който ще ви отпусне и накара да погледнете на света по нов начин. Здравословно хранене ще има подобен ефект, опитайте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар